Over Safetastic

Over Safetastic

Ervaar, geniet en ontspan – zonder doemscenario’s die je gedachten beheersen. Zo simpel is het leven als je op Safetastic vertrouwt.

Bij Safetastic draait het om jouw beste leven – in je werk, met vrienden en dierbaren, of gewoon achterover leunen en ontspannen, op jouw manier. Safetastic-oplossingen helpen je om dat te doen zoals jij dat wilt.

Safe. Fun. Fantastic.

We laten jou je ding doen… zonder zorgen.

Safetastic zet jouw veiligheid op de eerste plaats zodat jij zelfverzekerd en veerkrachtig aan de slag kan gaan. En preventie is daarvoor de sleutel. Van jeugd- en sportverenigingen tot catering en horeca – ons expertenteam zet alles op alles om veiligheid en plezier aan elkaar te linken.

Ongevallen gebeuren… de vraag is: ‘Ben je voorbereid?’

Het is onvermijdelijk, toch? Af en toe gaat er iets stuk, er scheelt iets met je uitrusting, of het is gewoon een klungelige rotdag waar alles misloopt. Zo is het leven. Maar als je je voorbereidt met de oplossingen van Safetastic, kan je gerust zijn, wetende dat je op alles voorbereid bent.

Missie voltooid – een safetastische ervaring dankzij preventie

Bij Safetastic houden we van de mooie dingen in het leven. Fietsen, wijnproeven, koken met familie en vrienden… Daar draait het om. En daarom is het onze missie om jou een zorgeloze ervaring te bieden.

We willen je de ruimte geven om je te concentreren op het inrichten van een omgeving die niet alleen veilig is, maar ook leuk om in te ontspannen. Want jij, jouw klanten, en je personeel verdienen een Safetastische ervaring.

Dat doen we door gezondheids- en veiligheidsoplossingen aan te bieden die jou de beste preventie en zorg gunnen. Als het onverwachte dan toch gebeurt, zijn Safetastic-kits en -producten jouw toevlucht voor gemoedsrust.

Leven is een werkwoord… en met de juiste Safetastic-oplossingen in huis, doe je dat – dag in, dag uit.


Safetastic Waarden

Integriteit. Innovatie. Respect. Dat drijft en inspireert ons. Dat definieert ons. En daarom kan je vertrouwen op de eersteklas kwaliteit, preventie en zorg van Safetastic.

Wil je een overzicht van wat deze waarden voor ons betekenen (en hoe ze effect hebben op jou)? De onderstaande pictogrammen geven ze eenvoudig weer, in Safetastische termen.

Integriteit

Wat er ook gebeurt, je partner moet consistent, degelijk en betrouwbaar zijn. Dat vinden we belangrijk. Of je nu een klant, deel van een team, of een nieuwsgierige bezoeker bent – verwacht transparantie en eerlijkheid voor succes, vertrouwen en gemoedsrust.

Innovatie & een open geest

De wereld verandert voortdurend, en de mogelijkheden om het leven beter, veiliger en plezieriger te maken zijn eindeloos. Onze deur staat open voor innovatieve ideeën, alternatieve aanpakken, en kansen om jouw Safetastic-beleving te verrijken!

Respect

Alles is met elkaar verbonden – succes, gezondheid, veiligheid, relaties, de planeet, en plezier. Respect is de lijm die alles samenhoudt. Respect is de basis voor langdurige samenwerkingen, en zorgt voor duurzame partnerships.